KELEBIHAN AHLI TONE EXCEL

1) Boleh Kekalkan No Lama @ Pilih Yang Baru
      Setiap Ahli Berdaftar Dengan Tone Excel anda boleh MENGEKALKAN no lama anda @ pilih no yg baru. Untuk mengekalkan no lama, No itu MESTILAH didaftarkan atas nama anda sendiri. Untuk Pengguna MAXIS / DIGI / UMOBILE, Sekiranya anda menggunakan POSTPAID PASTIKAN anda menukarkannya terlebih dahulu kepada PREPAID. Untuk Pengguna CELCOM yang menggunakan POSTPAID pastikan anda TIDAK ada bil yang tertunggak.

2) PERCUMA Insuran Kemalangan Bernilai RM100,000
     Sebagai ahli berdaftar dengan Tone Excel anda dilindungi oleh insuran PERCUMA dari tune insuran bernilai RM100,000. Insuran ini hanya melibatkan kemalangan kematian & cacat kekal sahaja. Ianya TIDAK termasuk Penunggang Motosikal / Polis / Askar @ Sukan Yang Merbahaya.
      Dengan syarat anda hanya perlu tambah nilai sebanyak RM50 sahaja setiap bulan. Sekiranya anda topup Bulan ini dan anda akan dilindungi utk bulan berikutnya. sebagai contoh sekiranya anda Tambah Nilai RM50 bulan April anda akan dilindungi utk bulan Mei, begitulah seterusnya
      Untuk Ahli yang baru berdaftar anda akan dilindung selepas 60hari dari tarikh selepas simkad anda diaktifkan.
     Bukti Pembayaran Insuran kepada Pewaris Iaitu Pn ROSITA BINTI BISTAMAM yang mana Anaknya adalah salah seorang Ahli berdaftar dengan Tone Excel yang telah meniggal dunia akibat kemalangan

3) Mata Ganjaran (Point) Terkumpul - TIDAK ada Tarikh Luput
    Sebagai Ahli Berdaftar dengan Tone Excel setiap kali anda tambah nilai, anda akan mendapat point & boleh dikumpul serta ditukarkan kepada TIKET KAPAL TERBANG AIR ASIA mengikut Destinasi. Selain itu anda juga boleh tukarkan dengan TIKET WAYANG @ HANDPHONE.

JUMLAH TAMBAH NILAI & POINT

JUMLAH POINT MENGIKUT DESTINASI

4) DISKAUN Di Tune Hotel Diseluruh Malaysia
     Setiap Ahli Berdaftar Dengan Tone Excel anda layak untuk mendapatkan Diskaun di tune hotel diseluruh malaysia. Untuk mendapatkan DISKAUN ini Anda hendaklah terlebih dahulu menghubungi Ibu Pejabat Tone Excel dengan memberitahu tarikh untuk anda menetap di Hotel Tersebut

5) Cabutan Bertuah Tahunan
      Setiap Ahli Berdaftar Dengan Tone Excel yang MENGEKALKAN No lama, Anda layak untuk menyertai cabutan bertuah tahunan dengan syarat Tambah nilai anda Melebihi RM300 sebelum Disember 2014.

     Selain itu Ahli yang menaja paling ramai akan mendapat hadiah bulanan dan juga TIKET PERLANCONGAN serta PERBELANJAAN ditanggung oleh syarikat.

6) PAKEJ UMRAH: sehingga 31 Disember 2014
    Sesiapa Ahli2 yang berdaftar berjaya menjana pendapatan mencecah RM15500 yg pertama, Syarikat akan memberikan PAKEJ UMRAH PERCUMA kepada anda (Umat Islam)...

7) Lokasi Tambah Nilai Diseluruh Malaysia
    Sebagai Ahli berdaftar dengan Tone Excel, anda TIDAK PERLU RISAU tentang Tambah Nilai Ahli yang mendaftar dibawah tajaan anda sebab anda BUKAN JUAL TOPUP. Ini  kerana mereka boleh mendapatkan Tambah nilai dimana-mana kedai yang menjual TAMBAH NILAI TUNETALK diseluruh Malaysia.

8) LEMBAGA PERLINDUNGAN & KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA (LPKPM)
      Setiap Ahli Berdaftar Dengan Tone Excel anda TIDAK perlu Risau ini kerana anda dilindungi oleh LEMBAGA PERLINDUNGAN DAN KEBAJIKAN PENGGUNA MALAYSIA jadi anda Tidak akan ditipu oleh syarikat atau Ahli-ahli yang lain.

9) Menjana Pendapatan Pasif Seumur Hidup TANPA MENJUAL TOPUP
      Setiap Ahli Berdaftar Dengan Tone Excel anda boleh menjana pendapatan pasif Tanpa Menjual Topup. TIDAK kira dimana Ahli anda Tambah nilai Anda akan Dibayar.

" Mereka Daftar, Anda Dapat Duit...Mereka Tambah Nilai, Anda Dapat Duit...Anda Tambah Nilai...Anda Dapat Duit"... Jadi apa lagi yang anda TUNGGU!!!... Sertai kami sekarang...